Uutisia

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

12.6.2024
Muutoksia TechSmithin ohjelmistolisenssiin

TechSmith on siirtymässä vuositilausmalliin, joka alkaa tänä syksynä Snagit 2025:stä ja Camtasia 2025:stä. Aktiiviset ylläpitosopimukset tarjoavat tällä hetkellä pääsyn uusiin suuriin julkaisuihin, ja tämä pysyy voimassa myös tämän siirtymän ajan.

Asiakkaat, joilla on aktiiviset ylläpitosopimukset Snagitille tai Camtasialle, saavat Business License -avaimen tuotteen tilaamiseen, kun vuoden 2025 versiot julkaistaan tänä syksynä. Tämä tilausoikeus on voimassa niin kauan kuin heidän ylläpitosopimuksensa ovat voimassa. Ylläpito tuo yli 60 % vuosittaisen säästön uuden liittymän kustannuksiin verrattuna. Tämä on tapamme kiittää nykyisiä asiakkaita heidän jo tekemästään sijoituksista aiempien ikuisten ostojen kautta.

LisätietojaValmistajatietoa
11.6.2024
Tenable suostuu ostamaan Eurekan

Tenable on sopinut ostavansa Eurekan, joka on huippuluokan Data Security Posture Management (DSPM) -palveluntarjoaja pilviympäristöille. Tämä strateginen hankinta on valmis vahvistamaan pilvitietoturva-alustamme, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan suojan infrastruktuurille, työkuormille, identiteeteille ja datalle.

Eureka DSPM -ominaisuudet integroidaan alkuperäisesti Tenable Cloud Securityn ja Tenable One Platformin osaksi myöhemmin tänä vuonna ja tuodaan nykyisten asiakkaiden saataville. Tämä integraatio korostaa sitoutumistamme tarjota huippuluokan tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaidesi tärkeimpiä omaisuutta.

LisätietojaValmistajatietoa
5.6.2024
Miksi liittyä InterBase VAR -ohjelmaan vuonna 2024

InterBase on Embarcaderon tunnustuksellinen palkittu tietokanta, joka on suunniteltu integroitumaan saumattomasti useiden versioiden kautta RAD Studion kanssa usean alustan ja usean laitteen sovelluksiin. InterBase on useita versioita: Developer Edition on ladattavissa ilmaiseksi, samoin kuin IBLite yhden käyttäjän upotettavana tietokantana. IBToGo on AES-salattu versio maksimi.

InterBase on erityisen arvokas käyttöönotto ja unohda -tietokantana seuraavista syistä: 1) Poikkeuksellisen korkea luotettavuus ja katastrofipalautus tekevät siitä erityisen sopivan ankariin ympäristöihin, vedenalaisista suunnittelutöistä öljynporauslautoihin, ilmailuun ja syvän avaruuden tutkimiseen. 2) Se on erittäin kustannustehokas ottaa käyttöön ja käyttää. InterBase vähentää järjestelmänvalvojan vaatimukset lähes nollaan, ja sen kokonaiskustannukset ovat erittäin alhaiset kilpaileviin ratkaisuihin verrattuna.

LisätietojaValmistajatietoa
21.5.2024
Joe Levy nimitettiin Sophosin toimitusjohtajaksi

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa Joe Levyn vahvistamisesta Sophosin uudeksi toimitusjohtajaksi. Lähes 30-vuotisena innovatiivisen ja johtavan kyberturvallisuuden tuotekehityksen, -palveluiden ja -yritysten veteraanina Joe aikoo viedä Sophosin ja kanavaliiketoimintamme uusiin korkeuksiin.

Vaikuttavan yhdeksän vuoden työkautensa aikana Sophosissa Joe on johtanut muuttumistamme pelkästä tuotetoimittajasta maailmanlaajuiseksi kyberturvallisuuden johtajaksi, joka se on nykyään, mukaan lukien tietoturva- ja hallintapalvelumme (MDR) kehittäminen. puolustaa enemmän asiakkaita kuin mikään muu alan MDR-toimittaja: 21 000 organisaatiota maailmanlaajuisesti ja kiipeämässä.

LisätietojaValmistajatietoa
20.5.2024
Tärkeitä muutoksia Space tuotteeseen

Kun lähdimme luomaan Spacea, visioimme järjestelmän, joka tarjoaisi all-in-one-ratkaisun IT-yrityksille. Se oli tarkoitettu työkaluksi, joka ei ainoastaan ??tarjoa kaikkea, mitä yrityksesi tarvitsee ohjelmistokehitykseen, mukaan lukien projektit, Git-hosting, kooditarkistukset ja ongelmanseuranta, vaan mahdollistaisi myös viestinnän ja tiedon jakamisen organisaatioiden sisällä.

Tosiasia kuitenkin on, että monilla organisaatioilla on omat erityistarpeensa, prosessinsa ja olemassa olevat järjestelmänsä tietokannan, viestinnän ja jopa ongelmanseurantalaitteiden ja CI/CD-palvelimien suhteen. Tiedämme tämän hyvin, koska meillä oli huomattava määrä käyttäjiä, jotka pyysivät meitä integroimaan Spacen kolmannen osapuolen työkaluihin, kuten Slackin, sekä omiin työkaluihimme, kuten YouTrackiin ja TeamCityyn.

Nämä realiteetit eivät kuitenkaan vastanneet näkemystämme tuotteesta, ja sen seurauksena Spacen käyttöönotto ei ole ollut sitä, mitä toivoimme. Tästä syystä olemme päättäneet lopettaa Spacen nykyisessä muodossaan ja kääntää sen uuteen tuotteeseen, joka keskittyy ensisijaisesti Git-isännöintiin ja koodiarviointiin, joihinkin asiakkaidemme eniten käyttämiin ja arvostamiin ominaisuuksiin. Tarjoamme myös integraatioita moniin muihin ratkaisuihin, kuten YouTrackiin ja TeamCityyn. Tämä uusi tuote, joka on tällä hetkellä yksityisessä esikatselussa, on nimeltään SpaceCode, ja siihen panostamme ponnistelumme eteenpäin viemiseksi.

LisätietojaValmistajatietoa
13.5.2024
Esittelyssä ER/Studio Team Server 20.2 Microsoft Purview Integrationin kanssa

Koe tiedonhallinnan viimeisin edistysaskel ER/Studio Team Server 20.2:lla, jossa on nyt saumaton integrointi Microsoft Purview'n kanssa. Tämä uraauurtava kumppanuus mullistaa yrityksen tiedonhallinnan, tehostaa tiedonhallintaa ja metatietojen hallintaa.

ER/Studion integrointi Purview'n kanssa avaa vertaansa vailla olevia etuja, virtaviivaistaa tiedonhallintaprosesseja ja maksimoi tietoresurssien arvon. Koska mikään muu yritystietojen mallinnustyökalu ei tarjoa näin kattavaa integraatiota, ER/Studio on paras valinta edistyneitä tiedonhallintaratkaisuja etsiville organisaatioille.

Oletko valmis oppimaan lisää? Purview-integraatiosivullamme saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen integroinnin ominaisuuksista ja eduista.

LisätietojaValmistajatietoa
10.5.2024
UltraEditin 30-vuotisjuhla!

Vuonna 2024 UltraEdit täyttää 30 vuotta. Ohjelmistotuotteiden keskimääräinen elinikä on arvioitu 6-8 vuodeksi, joten tämä ei ole pieni saavutus. Näin ollen kiitollisuudella ja nöyryydellä tunnustamme ja juhlimme tätä virstanpylvästä usein epävakaalla ja aina kilpailukykyisellä alalla.

Melkein tasan 30 vuotta sitten UltraEditin alkuperäinen kirjoittaja Ian Mead esitteli uuden Windows-tekstieditorinsa tuolloin MEDIT-nimisen sivuprojektinsa CompuServe-verkkokirjastoon, jolla oli vain uskoa ja toivoa sen tulevaisuudesta.

LisätietojaValmistajatietoa
17.4.2024
Nessus-ohjelmiston toimitusketjun vahvistaminen SLSA:lla

Tunnet Tenablen kyberturvallisuusalan johtajana, jonka maailmanluokan altistumisen hallintatuotteisiin luottavat noin 43 000 asiakasta, mukaan lukien noin 60 % Fortune 500 -listalta. Mutta joskus haluamme kurkistaa verhon taakse ja kertoa, kuinka suojelemme asiakkaitamme. oma talo kyberhyökkäyksiä vastaan ja siitä tämä blogi kertoo. Tänään jaamme kokemuksemme toimitusketjun suojauskehyksen SLSA:n käyttöönotosta toivoen, että oppimistamme opetuksista on sinulle hyötyä.

Kuten viime vuosina on käynyt kristallinkirkkaaksi Log4j:n Log4Shell-haavoittuvuuden ja SolarWinds-murron kaltaisten tapahtumien ansiosta, ohjelmistojen toimitusketjun suojaus on kriittinen. Tenablella ohjelmistojen toimitusketjun suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Siksi viime vuonna otimme haasteen käyttöön Nessus-tuotteellemme tiukat Supply-chain Levels for Software Artifacts (SLSA) -kehykset. Lue eteenpäin saadaksesi selville, miksi mielestämme SLSA-matkamme aloittaminen oli vaivan arvoista, ja kuinka tiimistämme tuli SLSA-aloittelijoista asiantuntijoita matkan varrella uskoen vahvasti tämän turvallisen kehityskehyksen arvoon.

LisätietojaValmistajatietoa
9.4.2024
Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista! Kysy tarjous!

LisätietojaValmistajatietoa
9.4.2024
Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja
9.4.2024
CorelDRAW Graphics Suite 2024 - Luovuus kohtaa tuottavuuden

CorelDRAW Graphics Suite vie sinut nopeasti tavoitteeseesi, ja juuri tähän luottavat miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. "Luovuus kohtaa tuottavuuden" on tämän ohjelmiston lupaus. Vektorigrafiikka, kuvitus, asettelut, valokuvien muokkaus, typografinen suunnittelu ja yhteistyö - ohjelmistossa on kaikki, mitä suunnittelija tarvitsee upeisiin projekteihin. CorelDRAW Graphics Suitessa ne toteutetaan tehokkaasti, nopeasti ja henkeäsalpaavasti Windowsissa, Macissa, webissä ja iPadissä. Nykyisessä versiossa on integroitu paljon sitä, mitä käyttäjät ovat pyytäneet. 100 pikselipohjaista täysin realistista maalaussivellintä tarjoaa koko joukon uusia mahdollisuuksia. Nämä siveltimet sulautuvat saumattomasti kaikkiin vektoriobjekteihin, luoden ainutlaatuisia kuvituksia.

Tämän mukana tulee palkittu ja tunnettu teknologia Corel Painteristä. Aivan kuin käsinmaalattu, mutta paljon parempi. CorelDRAW Graphics Suite -vuositilaus (Subscription) sisältää myös lisäsiveltimiä tunnetuilla maalaustyyleillä. Optimoidun efektityönkulun ansiosta asiat etenevät luovasti ja tehokkaasti, ja verkkofontit tekevät fonttien kokeilusta paljon kätevämpää. Lisäksi suosituimpiin työkaluihin on tehty paljon yksityiskohtaisia optimointeja, myös palautteen perusteella, jotta CorelDRAW:n käyttö olisi entistä parempaa. CorelDRAW 2024:ssä graafinen suunnittelu ja tuottavat grafiikat ovat rajattomat ja tehokkaammat kuin koskaan, tarjoten monia etuja päivittäiseen työhösi edullisella vuositilauksella.

Uusi CorelDRAW Graphics Suite 2024 nyt saatavilla. Kysy lisää Moonsoftista!

LisätietojaValmistajatietoa
2.4.2024
Miten suojautua avointa koodia kohtaa tehtävistä hyökkäyksistä

Sonatype on johtava työkalu, jolla pysty pitämään v

XZ Utils -kirjastoon ujutetusta takaportista heränneessä keskustelussa on jälleen pohdittu avoimen koodin projektien tilannetta. Projektit toimivat usein vapaaehtoispohjalta eli ilmaistyövoimalla. Mukaan tarvittaisiin uusia tekijöitä, mutta osaavia ja kokeneita koodareita voi monesti olla vaikea löytää.

Monelle on tullut mieleen, onko nyt paljastuneen operaation lisäksi jossain meneillään vastaavia yrityksiä ujuttaa takaportteja avoimeen softaan. Tai onko sellainen jo onnistunut.

LisätietojaValmistajatietoa
26.3.2024
ManageEngine CyberSecurity -konferenssi Helsingissä tiistaina 16. huhtikuuta

"Maailman kyberrikollisuuden kustannusten ennustetaan nousevan 10,5 biljoonaan dollariin vuodessa vuoteen 2025 mennessä."*

?On tärkeää pysyä edellä nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa kyberuhkien ympäristössä. Liity ManageEngine Cybersecurity Conference 2024 -tapahtumaan lukuisiin istuntoihin, joissa asiantuntijamme jakavat uusimmat trendit ja oivallukset digitaalisen yrityksesi suojaamisesta kyberuhkilta.

Hyödynnä tämä tilaisuus saada arvokkaita näkemyksiä, olla tekemisissä alan toimijoiden kanssa, neuvotella asiantuntijoidemme kanssa IT-tietoturvatarpeistasi, tutustua ratkaisuihimme ja vahvistaa digitaalista yritystäsi kyberuhkia vastaan.

Rekisteröi paikkasi ManageEngine Cybersecurity Conference 2024 -tapahtumassa nyt pysyäksesi kyberturvallisuuden kärjessä.

Lisätietoja
20.3.2024
Sonatype julkaisee alan ensimmäisen integroidun SBOM Managerin

Sonatype lanseeraa alan ensimmäisen integroidun SBOM Managerin, uuden ratkaisun, joka mahdollistaa saumattoman integraation toimittajien kanssa, optimoi ohjelmistomateriaalien (SBOM) koko jakelun, keräämisen ja jatkuvan seurannan. Olemme työskennelleet maailman suurimpien yritysten ja maailmanlaajuisten päättäjien kanssa auttaaksemme sinua ratkaisemaan ohjelmistojen toimitusketjun optimoinnin SBOM-ratkaisujen avulla.

LisätietojaValmistajatietoa
19.3.2024
Microsoft ja Veeam julkistavat strategisen kumppanuuden vahvistaakseen nykyaikaista yritystä

Microsoft ja Veeam ilmoittivat äskettäin laajennetusta, strategisesta kumppanuudesta, jonka tavoitteena on tarjota tekoälypohjaista tietosuojaa alan parhaan Microsoft Cloudin palauttamiseksi. Yhdessä Microsoft ja Veeam ajavat yhteisinnovaatioita ja kehittävät uusia ratkaisuja tietojesi parempaan suojaamiseen mittakaavassa ja kyberkestävyyden varmistamiseksi.

LisätietojaValmistajatietoa
11.3.2024
Veeam tarjoaa jännittävän UUDEN kampanjan

Asiakkaat, joilla on jatkuva Socket-sopimus, saavat ILMAISEN alustapäivityksen, kun siirryt Veeam Universal License (VUL) -lisenssiin tänään! KAIKKIEN VUL:n etujen lisäksi asiakkaasi saavat valtavia ominaisuuspäivityksiä, jotka sisältyvät Veeamin Advanced- tai Premium-tasoihin.

Siirtyminen VUL-ominaisuuksiin on kaikkien aikojen alhaisin hinta, eikä se ole koskaan ollut helpompaa! Uudelleenkonfigurointia ei tarvita.

LisätietojaValmistajatietoa